Цената е по договаряне
Местоположение

Местоположение

Област София
Център
Създадено от

ВиК монтаж и смяна на водомер, Водопроводчик София

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 578
Displayed: 22
Добавена 2020-09-01 20:14:57
Изтича: никога не изтича

Описание

Компания за ВиК услуги и ВиК ремонти на територията на всички софииски квартали.  Извършваме доставката и монтажа на водомери за отчитане на топла и студена вода.
Професионални водопроводчици за доставка и смяна на стари водомери с нови,  монтаж на водомери в нови сгради.
Пломбиране и регистриране на водомери в "Софийска вода".
Проверка на водомери.
 Фирмата издава гаранции за монтажа и за водомерите от 5 години. Работим с немски, български, чешки и италиански водомери на достъпни цени. За нашите клиенти предлагаме смяна на тръби, ремонт и монтаж на тоалетни и тоалетни казанчета, както и откриване на скрити течове и отстраняване на ВиК течове по водомери, тръби, рано, баня тераса и покрив.  
Тел: 0895 012 345
Още информация на : http://xn--b1acobajh0axdrcr9m.com/

Обяви на потребителя

Публикувайте безплатни обяви за услуги за по малко от минута! 
Прекарайте само 60 секунди, за да публикувате обяви за услуги в България в един от най-бързо развиващите се сайтове. Публикуването на обяви е просто, удобно и абсолютно безплатно!
Използвайте Интернет, за да развиете свой собствен бизнес, да формирате онлайн аудитория от клиенти, за да продавате повече, по-бързо и по-изгодно!
Как?
Публикувайте своята безплатна обява за услуги на сайта: https://bit-pazar.eu/ Такава стъпка ще изисква не повече от минута време, но тя ще донесе много повече, отколкото бихте очаквали от редовно съобщение в необятните пространства на Интернет.
Какво ще ви даде обявата?
Възможност да разкажете на света за себе си, без да харчите и стотинка. Повишаването на обявите до върха на списъка също е безплатно! Публикуването и повдигането на обяви винаги ще е безплатно.
Абсолютно безплатно е да увеличите разпознаваемостта на собствената си марка, тъй като към съобщението можете да прикачите фирмено лого под формата на снимка или снимка с подходящ формат.
Сега подаването на безплатна обява в секцията Услуги е лесно! Някакви съмнения? Само вие можете да ги разсеете, като отделите минута за попълване на прост електронен формуляр. Времето изтича!