Местоположение

Местоположение

Област Пловдив
Пловдив,бул Васил Априлов 25
Създадено от

Болногледачка

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 1424
Displayed: 10
Добавена 2021-11-19 19:09:13
Изтича: никога не изтича

Описание

Ние предлагаме работа за болногледачи, медицински сестри и здравни асистенти.:
https://atena.sk/…/%D0%91%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0…
Начална заплата: 3 120 €/за ротация + Транспортен бонус до 300 Евро
Работно място: Германия, Град: Meckenbach
Пациента за когото се полагат грижи: женски пол, - смущение на сърцето - заболявания на кръвообращението, - разходки с подкрепа,
Настаняване: къща
Предлага се отделна стая: Да
Наличен Wi -Fi: Да
Без допълнителна такса.
Вие работите въз основа на трудов договор - имате право на отпуск, неработоспособност( болнични), данъчен бонус за дете, ние плащаме вноски по здравно и социално осигуряване вместо вас.
Обадете ни се за повече информация: 0883253100, безплатна инфолиния: 0800 46 222, www.atena.org, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Обяви на потребителя

Има само пет причини за подаване на безплатни обяви за работа в https://bit-pazar.eu/:
Къде е най-доброто място за публикуване на безплатни обяви за работа ? Къде ще бъдат забелязани? Тук хиляди от най-добрите работодатели и търсещи работа в България или чужбина ще видят обявите за работа.
В допълнение към това:
Можете да публикувате информация за свободното място на компанията или за автобиографията си възможно най-бързо. При липса на желание или време дори не е необходимо да се регистрирате в сайта. Въпреки че регистрацията предоставя предимства, това не е задължителна процедура. За да попълните формулярните полета, ще трябва да отделите буквално 1 минута.
Публикуването на безплатни обяви за работа наистина е напълно безплатно. И това не е промоция или рекламен ход. Не е нужно да плащате, дори ако трябва да вдигнете обявата в горната част от списъка. Тази услуга е достъпна за регистрирани потребители.
За да рекламирате свободни работни места в сайта, не е необходимо да сте компютърен „гуру“. Логично ясно, само интерфейсът на системата в комбинация с стъпка по стъпка инструкции за попълване на формуляри и съвети ви позволява да поставяте обяви на сайта, дори и за хора, които са много далеч от компютрите.
Ефективността на разпространението на информация се улеснява от широката география на аудиторията на проекта - цяла България. Ето защо, когато изпращате обява, не забравяйте да посочите региона, за който е предназначена. Ако информацията е глобална, местността не се посочва.
Високият резултат от публикуването на безплатни обяви за работа в сайта се осигурява от липсата на реклама. В чистия и подреден сайт "https://bit-pazar.eu/" те просто липсват.
Използвайте удобната и проста онлайн услуга!
Търсите добра работа? Избор на достоен кандидат за открита позиция? Сега стана наистина по-лесно да се направи. Не трябва да пръскате усилията си да изпращате обяви за работа до многобройни ресурси, а да ги концентрирате в правилната посока. Таблото за обяви „https://bit-pazar.eu/” е мястото, където се събират всички търсещи работа и работодатели от цяла България!