Цената е по договаряне
Местоположение

Местоположение

Област София
Създадено от
Нов

Crypto Tab - Браузър За Копаене На Биткойни

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 821
Displayed: 8
Добавена 2021-02-21 15:53:52
Изтича: никога не изтича

Описание

Много хора се питат дали могат да печелят биткойни, докато сърфират в интернет, гледат клипове в ютуб, фейсбук и т.н.
Да, това е възможно.
В последните няколко години се повиши интересът къмкриптовалутите и blockchain-технологията. Сама по себе сиblockchain-технологията има потенциала да променя цели индустрии, но за моментае в сравнително начален стадий на своето развитие. Наред с ръста в цената накриптовалутите все по-голямо внимание привлича т. нар. копаене (mining) накриптовалути. През последните месеци все повече хора в България се интересуватот копаенето: разучават го, участват в процесите или просто говорят за копаене.
 

Предлагам един лесен и напълно безплатен начин да си
докарате допълнителни доходи месечно, просто инсталираите браузера от тук:


 
https://cryptotabbrowser.com/19037703
 
 

Впишете се чрез акаута си в google, facebook или някой от другитеизбрани методи, настройте желаната от вас скорост от полето mining speed и започнете да изкарватепари без усилия.
Браузърътза копаене на на крипто валута не товари вашата видео карта а само процесор,което ви позволява да работите напълно спокоино на вашият компютър, да гледатефилми или да играете игри! Просто оставете Браузърът да копае на заден план.
Също така може да увеличите скоростта като се сдобиете с реферали.
CryptoTab епървият в света браузър с вградена функция за копаене, напълнобезплатен олекотен браузър сдопълнителна функционалност за копаене на биткойни. Той може да бъдеперсонализиран според вашите желания с хиляди налични разширения, за да разширифункционалността на браузъра и да направи вашето сърфиране бързо и удобно.

Обяви на потребителя