Недвижими имотиrss

Цената е по договаряне
1 година преди
никога не изтича
145
Област Пловдив
Показване на разстояние
600 лв
1 година преди
никога не изтича
211
330000 лв
1 година преди
никога не изтича
101
100 лв
1 година преди
никога не изтича
111
97990 лв
6 месеци преди
никога не изтича
64
175000 лв
6 месеци преди
никога не изтича
71
Област София
Показване на разстояние
40000 лв
6 месеци преди
никога не изтича
55
405 лв
3 месеци преди
никога не изтича
44
1400 лв
2 месеци преди
никога не изтича
46

Недвижими имоти в България
Търсите купувач за офис, магазин или кафене? Продавате ли професионално? Използвайте за реклама най-добрия сайт за безплатни обяви на недвижими имоти в България!
За да продавате или купувате недвижими имоти, трябва да анализирате огромни количества информация. Добре е, когато всички обективни данни за наличните на пазара обекти могат да бъдат получени от един източник - бързо, просто и без финансови разходи.
Има повече от достатъчно за тях. Нещо повече, те са убедителни както за частни лица, така и за агенции. Ние изброяваме само няколко очевидни причини за публикуване на безплатна обява за недвижими имоти на сайта:
Пълната липса на такси за публикуване на безплатна обява на борда за недвижими имоти и други услуги. Не взимаме и стотинка от потребителите на ресурса, дори когато вдигаме съобщението до върха на страницата. Съгласете се, този подход е далеч от всеки сайт за съответния профил.
Възможност за поставяне на обява без регистрация. Само тези, които желаят да получат по-удобни условия за работа и да открият достъп до допълнителни опции, могат да се регистрират. Но самата процедура за регистрация не е задължителна.
Насладете се на чистия, подреден уебсайт!
Възможността да се зареди логото на компанията в основната част на съобщението, което е особено вярно за агенции, които очакват да увеличат разпознаваемостта на собствената си марка.
Широко покритие на целевата аудитория, включително потенциални инвеститори, купувачи и продавачи на недвижими имоти в регионите на Република България. Броят на посетителите на сайта непрекъснато расте, което прави обявата в сайта възможно най-ефективна, дори ако няма такса за публикуване на обяви.
Така създателите на проекта https://bit-pazar.eu/ взеха предвид всички недостатъци на съществуващите безплатни табла за обяви за недвижими имоти в България, което дава възможност не само да се предостави информация, но и да се разчита на максималната възвръщаемост на време и усилия.