При закупуването и продажбата онлайн можете да се почувствате обезсърчени, ако сега не сте го правили преди, или можете да се разочаровате,

ако не искате да желаете от вашите резултати. С тези 4 прости стъпки можете да видите най-добрите при покупка и продажба онлайн.

4 събирайте за покупка и продаване онлайн
Направете страхотни снимки (търсете повече)
Ако продавате артикул, не забравяйте да намерите най-много ясни снимки. Използвайте естествено осветление, много ъгли и фон без сянка.
Показвайте всякакви повреди или изнесете в близък план, за да можете да избегнете проблеми, следвайки как можете да продадете
Ако купувате и сте резервирали това, което изглежда артикул или имате някакви неща, не забранявайте да търсите повече снимки от продавача. Обикновено те ще бъдат повече от щастливи, за да оставите снимки и можете да успеете да ги заснемете добре.
Опишете добрата си артикула
Ако опишете по-подробно това, което продавате, можете да изберете време за отговор на това, което трябва да имате.Плюс това, трябва да се намеря по-лесно да търсите в сайта.
Ако искате да видите, можете да ги уверите, че най-бързо! Можете да се откажете, ако не отговорите навреме и можете да загубите потенциален купувач,
Купувайте и продавайте разумно!
Проверете всички, за да бъдете един от най-надеждните онлайн пазари в България и да работите усилено, за да трябва Bit-pazar.eu трябва да закупите и продавате, но винаги сме смели.
Премахнете Обявата си, след като сте я продали.
Спестете време за всякакви, като се уверите, че архивирайте обявата си, следвайте като бъдете продадени.Вие си помагате, като избягвате неща, които купувате, които се намират, ако вашият артикул вече не е наличен и помага на хора, които не могат да бъдат от артикула, който не може да има.