Имате ли нужда от водопроводчик? 

Водопроводчик бързо ще реагира на вашия проблем в София, ще поправи или инсталира всяко водопроводно оборудване. Доверете се на монтаж и ремонт на ВиК само на

Сватбата е най-желания и чакан момент в живота на всяка дама. Мечтата на всички булки е да открият единствената, великолепна и неповторима рокля, която е направена специално зя тях. Дантелата е много популярна още дори от древни времена. Тя е класическа част от облеклото. Роклята от дантела и сатен е идеалния избор за всяка сватба. Имате възможността да избирате между много различни модели и стилове както и в къс или дълъг вариант да е роклята.

Когато трябва да се прави ремонт на жилището, всеки се стреми да намали разходите до минимум. Има високи и ниски цени. Но евтиното понякога може да ви излезе по-скъпо. Има неща, от които е рисковано да пестите. Ето някои ремонти, които си струват навременната инвестиция.

С годините на ползване старите метални щрангове показват все повече причини, за да се направи подмяната им. Непрекъснато се запушват каналите, качеството и дебита на водата са незадоволителни. Опасността от наводнение е реална, защото се забелязват пукнатини от корозията.