Здравословният начин на живот бързо набира популярност, но недостатъците се появяват с възрастта, поради което се питаме: как да премахнем мазнините от корема? Всъщност стомахът е една от основните проблемни зони, независимо от пола. Много от нас започват да се

Нашият екип от експерти ще се погрижи за всеки детайл: влагаме 100% креативност и професионализъм в разработването на интериорен дизайн и ремонт до ключ, разработваме уникален стил, с лекота изпълняваме сложни процеси, перфектно съчетаваме модерния дизайн и обновяването на офиса в София на достъпни цени.

Диетологът Лариса Борисевич за това защо тялото понякога забавя метаболизма, как метаболизмът се различава при мъжете и жените и какво е по-добре да премахнете от диетата на 30.

Наличието на дворно място е едно от нещата, което разграничава избора от къща и апартамент. Все повече хора правят избора да напуснат тесния апартамент в града и да се отправят в просторна къща с дворче в краен квартал или на село. Без значение колко голям е вашия двор, то трябва да се възползвате на максимум от него. Екипът на Kyrti.com споделя с вас някои простички, но ценни съвети за малък двор.