Цена: 1000 лв 1000 лв
Местоположение

Местоположение

Област Плевен
ЦЯЛАТА СТРАНА
Създадено от
Нов

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ, НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 862
Displayed: 12
Добавена 2021-04-03 12:49:04
Изтича: никога не изтича

Описание

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете паричките със здраве! Как ще се случи това, вижте тук : WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес

Обяви на потребителя

Трябва да признаете, че мечтата на всеки човек е да напусне задушния офис, а не да слуша отегчението на шефа и да прави нещо друго. Отворете уютна пекарна, изградете модерна спортна зала или творчески център. И сега вече ярко си представяме как ще изберем цветовете на интериора, ще украсим стаята и ще срещнем радостни клиенти. Но това са най-незначителните подробности в такъв мащабен урок.

Мислейки за собствения си бизнес, понякога забравяме колко е трудно. Особено започвайки от нулата. Никой не знае до края на всички нюанси, докато не се изправи лице в лице с това: разработване на идеи, финансови инвестиции, правна страна, намиране на помещение и т.н. И тук възниква въпросът: струва ли си? Да, разбира се. В крайна сметка отдавна е измислен изход от подобни ситуации - закупуване на готов бизнес!

"Това наистина ли е възможно?" - питаш. Да, и освен това се практикува от няколко години. Сайтът https://bit-pazar.eu/ ще ви помогне да придобиете готов бизнес в България. За тези, които се страхуват да започнат от нулата или не знаят как да направят това, това ще бъде най-доброто решение. Вие получавате достъп до печеливша операционна компания.

Нещо повече, не само начинаещите желаят да купят бизнес. Опитните бизнесмени и инвеститори, които искат да инвестират в печеливш бизнес, все повече се обръщат към покупки от този вид.

Нашият сайт предоставя актуална база данни с модерни и висококачествени обекти за продажба на малък и среден бизнес. Тук можете да намерите всяко предприятие, което отговаря на вашето запитване: салон за красота, автосервиз, ателие, фризьор, зоомагазин, автомивка, кафе и много други.

Можете да продадете бизнес в България възможно най-скоро. Порталът ни с безплатни обяви ще ви помогне в това. Всеки ден сайтът се гледа от хиляди потенциални купувачи. Вашата задача е да формулирате правилно оферта за продажба и да обясните защо трябва да купувате бизнес.

В категорията „За бизнеса“ можете да намерите и секцията „Оборудване“. Ето стотици разнообразни обяви.

Предлагаме ви да не харчите колосални средства за покупка на нови неща. Нашият сайт ще помогне да спестим бюджета на компанията, но в същото време ще закупи висококачествено оборудване за бизнеса.

Тук ще намерите оферти директно от производителите, тъй като много компании предпочитат да бъдат поставени в портала за безплатни обяви. И също така лесно да намерите използвано оборудване от физически или юридически лица.

Потребителският интерфейс на сайта е създаден, за да улесни вашата задача. Можете да зададете филтри и да не губите време да превъртате през много оферти. Освен това, посочвайки необходимата геолокация, не е нужно да отивате твърде далеч. И ако искате да проверите целостта и честността на продавача, можете да се обърнете към отзивите, оставени от предишни купувачи.

Сайтът "https://bit-pazar.eu/" иска вашия бизнес да процъфтява и ние ще се радваме да ви помогнем в това!