Цена: 12 лв 12 лв
Местоположение

Местоположение

Област Благоевград
Създадено от

INDUSTRIAL VALVES DEALERS IN KOLKATA

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 661
Displayed: 67
Добавена 2020-10-30 06:53:03
Изтича: никога не изтича

Описание

WE ARE THE STOCKISTS OF ALL LEADING BRANDS OF INDUSTRIAL VALVES.
OUR RANGE OF PRODUCTS ARE AS FOLLOWS: -
1) GATE VALVE
2) GLOBE VALVE
3) SLUICE VALVE
4) SLEEVE VALVE
5) BALL VALVE
6) VALVE PLOW
7) CHECK VALVE
8) ROTARY VALVE
9) BUTTERFLY VALVE
10) FOOT VALVE
11) FLANGES
12) STRAINERS
13) PRESSURE REDUCING VALVE
14) NON RETURNING VALVE
15) PULP VALVE
16) DIAPHRAGM VALVE
17) DISC CHECK VALVE
 
FOR ANY INQUIRIES CONTACT US HERE: -
 
AKBAR HAZRAT
ALIMAN VALVES EMPORIUM
8, CANNING STREET
KOLKATA-700001
WEST BENGAL
Mob: -7003925774,9836724822,9038767669,9903709093
email: - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
website: - http://alimanvalvesemporium.page.tl/
 

Обяви на потребителя

Трябва да признаете, че мечтата на всеки човек е да напусне задушния офис, а не да слуша отегчението на шефа и да прави нещо друго. Отворете уютна пекарна, изградете модерна спортна зала или творчески център. И сега вече ярко си представяме как ще изберем цветовете на интериора, ще украсим стаята и ще срещнем радостни клиенти. Но това са най-незначителните подробности в такъв мащабен урок.

Мислейки за собствения си бизнес, понякога забравяме колко е трудно. Особено започвайки от нулата. Никой не знае до края на всички нюанси, докато не се изправи лице в лице с това: разработване на идеи, финансови инвестиции, правна страна, намиране на помещение и т.н. И тук възниква въпросът: струва ли си? Да, разбира се. В крайна сметка отдавна е измислен изход от подобни ситуации - закупуване на готов бизнес!

"Това наистина ли е възможно?" - питаш. Да, и освен това се практикува от няколко години. Сайтът https://bit-pazar.eu/ ще ви помогне да придобиете готов бизнес в България. За тези, които се страхуват да започнат от нулата или не знаят как да направят това, това ще бъде най-доброто решение. Вие получавате достъп до печеливша операционна компания.

Нещо повече, не само начинаещите желаят да купят бизнес. Опитните бизнесмени и инвеститори, които искат да инвестират в печеливш бизнес, все повече се обръщат към покупки от този вид.

Нашият сайт предоставя актуална база данни с модерни и висококачествени обекти за продажба на малък и среден бизнес. Тук можете да намерите всяко предприятие, което отговаря на вашето запитване: салон за красота, автосервиз, ателие, фризьор, зоомагазин, автомивка, кафе и много други.

Можете да продадете бизнес в България възможно най-скоро. Порталът ни с безплатни обяви ще ви помогне в това. Всеки ден сайтът се гледа от хиляди потенциални купувачи. Вашата задача е да формулирате правилно оферта за продажба и да обясните защо трябва да купувате бизнес.

В категорията „За бизнеса“ можете да намерите и секцията „Оборудване“. Ето стотици разнообразни обяви.

Предлагаме ви да не харчите колосални средства за покупка на нови неща. Нашият сайт ще помогне да спестим бюджета на компанията, но в същото време ще закупи висококачествено оборудване за бизнеса.

Тук ще намерите оферти директно от производителите, тъй като много компании предпочитат да бъдат поставени в портала за безплатни обяви. И също така лесно да намерите използвано оборудване от физически или юридически лица.

Потребителският интерфейс на сайта е създаден, за да улесни вашата задача. Можете да зададете филтри и да не губите време да превъртате през много оферти. Освен това, посочвайки необходимата геолокация, не е нужно да отивате твърде далеч. И ако искате да проверите целостта и честността на продавача, можете да се обърнете към отзивите, оставени от предишни купувачи.

Сайтът "https://bit-pazar.eu/" иска вашия бизнес да процъфтява и ние ще се радваме да ви помогнем в това!