Цена: 20.0000 лв 20.0000 лв
Контакт
Местоположение

Местоположение

Област София
Създадено от

Автомобилни ключодържатели от магазин zaKluch

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 361
Displayed: 639
Добавена 2020-05-29 11:23:50
Изтича: никога не изтича

Описание

Ако търсите разнообразни ключодържатели за Вашето превозно средство, то тогава този магазин е точно за Вас.
 

das auto zakluch3 vw zakluch
lada-nov-model-avtomobilen-kluchodurjatel3
Mini Cooper Kluchodurjatel nov model 2020 22
SEAT - metalen kluchodurjatel s edno lice3
Suvenir za KUSMET po VREME NA SHOFIRANE DRIVE SAFE2
Видео

Видео

Други Обяви

Как да публикувате безплатни авто-обяви в нашия портал!
Няма нищо по-лесно от подаването на безплатни авто-обяви на нашия уебсайт! Следвайте инструкциите стъпка по стъпка: добавете описание на автомобила, снимки, цена и кликнете върху бутона „Публикуване“.
Намерете бързо купувач за кола? Това е реално само ако се използват ефективни методи за реклама. Както показва практиката, безплатните обяви за коли в България, публикувани на нашия портал, ви позволяват да продавате превозни средства не само възможно най-бързо, но и изгодно!
Поради широката аудитория от заинтересовани хора, които идват с целта да изберат и придобият машина. Вашето съобщение ще се преглежда всеки ден от няколкостотин души.
Благодарение на възможността за повишаване на обявата в горната част на списъка, достъпна за регистрирани потребители е абсолютно безплатно. Това увеличава шансовете за намиране на купувач няколко пъти.
Към това добавихме възможността да се добавяте 15 снимки, да управлявате записите от „Моят акаунт“, както и редица други услуги. Те правят работата със сайта удобна, проста и най-важното ефективна.
Искате ли да продадете колата на достъпна цена, без да губите ценно време? Сега няма нужда да публикувате информация за вашето превозно средство на многобройни сайтове, като безуспешно чакате обратна връзка от потенциални купувачи. Създадена е оптималната онлайн платформа за подаване на наистина безплатни обяви за автомобили! Това е проектът https://bit-pazar.eu/, който усвои всички предимства на съществуващите ресурси, а също така се отрази на повечето очаквания на потенциалните търговци на автомобили. Използване на сайта възможно най-удобно и изгодно. Попълнете електронната форма и се уверете сами.