Цена: 89 лв 89 лв
Местоположение

Местоположение

Област Благоевград
Създадено от

Подарък за полицаи - полицейски мотор, изработен от метал

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 448
Displayed: 74
Добавена 2020-07-16 19:30:04
Изтича: никога не изтича

Описание

Подарък за полицай – полицейски мотоциклет Подаръци за професионални празници
Този мотоциклет е уникално решение за приятна изненада на Ваш колега, в случай, че има юбилей, рожден ден, друг професионален празник. Сувенирът е изработен изцяло от метал, с фина заварка, като дължината му е приблизително 38 см.
На една от снимките можете да придобиете ясна представа за дължината му, тъй като е хваната в мъжка ръка.
Професионален подарък за полицай, каращ мотоциклет.
Ако Вашето дете желае да бъде полицай, когато порасне, то този артикул добро решение за приятна изненада! Сувенирът седи страхотно на бюро, в офис, в магазин за мото части и други.
Цена 89.00 лв.
 
ПОДАРЪК-ЗА-ПОЛИЦЕЙСКИ-СЛУЖИТЕЛ-МОТОЦИКЛЕТ-police-motorcycle-2
ПОДАРЪК-ЗА-ПОЛИЦЕЙСКИ-СЛУЖИТЕЛ-МОТОЦИКЛЕТ-police-motorcycle-1
мотор полиция

Обяви на потребителя

Как да публикувате безплатни авто-обяви в нашия портал!
Няма нищо по-лесно от подаването на безплатни авто-обяви на нашия уебсайт! Следвайте инструкциите стъпка по стъпка: добавете описание на автомобила, снимки, цена и кликнете върху бутона „Публикуване“.
Намерете бързо купувач за кола? Това е реално само ако се използват ефективни методи за реклама. Както показва практиката, безплатните обяви за коли в България, публикувани на нашия портал, ви позволяват да продавате превозни средства не само възможно най-бързо, но и изгодно!
Поради широката аудитория от заинтересовани хора, които идват с целта да изберат и придобият машина. Вашето съобщение ще се преглежда всеки ден от няколкостотин души.
Благодарение на възможността за повишаване на обявата в горната част на списъка, достъпна за регистрирани потребители е абсолютно безплатно. Това увеличава шансовете за намиране на купувач няколко пъти.
Към това добавихме възможността да се добавяте 15 снимки, да управлявате записите от „Моят акаунт“, както и редица други услуги. Те правят работата със сайта удобна, проста и най-важното ефективна.
Искате ли да продадете колата на достъпна цена, без да губите ценно време? Сега няма нужда да публикувате информация за вашето превозно средство на многобройни сайтове, като безуспешно чакате обратна връзка от потенциални купувачи. Създадена е оптималната онлайн платформа за подаване на наистина безплатни обяви за автомобили! Това е проектът https://bit-pazar.eu/, който усвои всички предимства на съществуващите ресурси, а също така се отрази на повечето очаквания на потенциалните търговци на автомобили. Използване на сайта възможно най-удобно и изгодно. Попълнете електронната форма и се уверете сами.